Reklame – Opskriften er lavet i samarbejde med Svansø


Opskrift
1 fed hvidløg
1 alm løg
300 g sød kartoffel (alm kartoffel kan også sagtens bruges)
200 g cashewnødder fra Svansø
2 tsk sennep
1/2 tsk gurkemeje
4 spsk gærflager
2 spsk citronsaft
2 tsk paprika
Tilbehør
Tomater
Avokado
Spinat
Sorte bønner
Frisk basilikum


Fremgangsmåde
Skær hvidløg, løg og sød kartoffel ud i tern. Kom det i en gryde med letsaltet vand (vandet skal kun lige dække). Kog i 15 minutter eller til særligt kartoflerne er møre. Dræn vandet fra (men gem det i et glas) og kom hvidløg, løg og sød kartoffel op i en blender.
Tilsæt cashewnødder, sennep, gurkemeje, gærflager, citronsaft og paprika. Start med at tilføje lidt ad kogevandet og tilføj mere lidt ad gangen, til du har en ensartet og cremet flydende “ost”. Smag til med salt og peber.
Kan serveres med tomater, avokado, spinat, sorte bønner og frisk basilikum snittet helt fint.


No Comments