Plantebaseret sommermad (e-bog)

DKK 49,00

(E-BOG) Plantebaseret sommermad er en e-bog fyldt med 27 forskellige opskrifter på grøn mad til de forhåbentligt mange varme sommerdage.

Varenummer (SKU): 0003 Kategori:

Beskrivelse

Plantebaseret sommermad er en e-bog fyldt med grøn mad til de forhåbentligt mange varme sommerdage. Med 27 forskellige opskrifter får du inspiration til både morgen, middag og aften samt mad der nemt kan tages med ud og nydes i det danske sommerland. Med stemningsfulde beskrivelser og æstetiske billeder håber jeg at kunne gøre din sommer lidt grønnere og lidt sjovere.

Plantebaseret sommermad er en samling af mine favoritopskrifter om sommeren. I sommermånederne elsker jeg nemlig at sætte fokus på alle de mange danske og lokale råvarer, som vi er så heldige at have til rådighed. Samtidigt har sommeren for mig en helt bestemt smag. Smage der bringer minder om fortidens sommermåneder og dertilhørende begivenheder og hyggelige stunder. Smagen af nyplukkede jordbær. Smagen af sæsonens første asparges. Og smagen af en række ærter fra bælg. Det er smage, der for mig er identiske med dansk sommer, og som jeg elsker at bruge i mit køkken, så længe det varer. Brug derfor opskrifterne her som inspiration til din madlavning i sommermånederne. Rigtig god fornøjelse.

Alle rettigheder til denne e-bog tilhører Simone Jespersen. Det er derfor ikke tilladt at dele eller distribuere indhold fra e-bogen uden personlig tilladelse, herunder både tekst og foto. Udskrift af ebogen er kun tilladt til eget brug.