OM SIMONE JESPERSEN

Mit navn er Simone, og jeg er 26 år.

Når man snakker med mig, vil man ofte opdage, at jeg kommer nord fra, da jeg er ret dårlig til at skjule min nordjyske dialekt. Selvom jeg er opvokset i fiskerbyen Hirtshals, kan jeg ikke lide fisk, men jeg elsker til gengæld at besøge min familie eller hoppe en tur i havet.

Udover at være ret så optaget af en grøn livsstil, optager min kæreste Søren heldigvis også en stor del af min tid. Normalt bor vi i en lejlighed i midten af Aalborg, men den er lige pt. skiftet ud med en lille lejlighed i Toronto, Canada.

I sommeren 2017 blev jeg færdig fra Aalborg Universitet som cand. mag. i dansk og kulturforståelse. En uddannelse jeg virkelig nød at læse, men som efterfølgende har været lidt svær at navigere rundt i, da man som humanist ofte kan alt og intet på samme tid. Derfor besluttet jeg mig i 2018 for at opsige mit job som kommunikationsmedarbejde for at tage på Den Franske Camino – en 800 kilometer lang vandretur i Spanien.

Siden da har jeg sat stor pris på kun at lave de ting, der gør mig allermest glad. Derfor sagde jeg i slutningen af 2018 ja til et job som SoMe manager for tre bæredygtige restauranter i Aalborg. Sideløbende producerer jeg content til mine egne kanaler, særligt her på bloggen men også på min Instagramprofil.

SIMONE JESPERSEN vil være et sted, hvor du som læser kan følge med i min grønne hverdag og samtidigt få et indblik i de rejser og oplevelser, jeg undertiden får med mig i bagagen.

Tak, fordi du læser med!