LIVSSTIL / SPONSORERET

Barbering med omtanke – Plastikfri shaver

For mig er en skraber en fast bestanddel af min rutine på badeværelset. Ikke hver evigt eneste dag, men i hvert fald et par gange om ugen. Jeg vasker gerne først mit hår med shampoo, og mens balsamen gør sit indtog, ryger skraberen jævnligt over benene. Efter en måned eller to, ryger selvsamme skraber i skraldespanden til fordel for en ny i plastik. Udelukkende fordi den ikke kan mere.

Og nu er det ikke, fordi jeg skal være fuldstændig plastik forskrækket, men jeg forsøger virkelig at skære ned, hvor jeg kan, og forbedre mig på de miljømæssige områder, der er tilgængelige. For med skraberen handler det om, at jeg alligevel jævnligt skal ud at købe mig en ny. Noget der gerne gentager sig et par gange om året, hvis ikke jeg har opbygget mig et lille lager. Men når jeg nu alligevel skal ud og erhverve mig en ny, hvorfor så ikke købe en bæredygtig version, der kan holde i mange år?

Det er noget, jeg har tænkt over længe. Som i rigtig længe. Men som de fleste også ved, så tager det tid at ændre vaner. Det har været en vane for mig at bruge den almindelige plastik skraber i mange år, og som jeg aldrig har haft problemer med. Det har været nemt og noget, jeg bare gjorde.

Lige indtil jeg blev kontaktet af den danske webshop Simpelt.dk, som forhandler det danske mærke Omtænkt, der netop har til formål at “omtænke” nogle af de ting, vi har i hjemmet til et mere miljøvenligt og bæredygtigt alternativ.

Efter godt en måned med skraberen fra Omtænk, så forstår jeg slet ikke, at jeg ikke er startet noget før. For det er utrolig let, og jeg har endnu ikke skåret mig (som jeg ellers havde frygtet). Sammen med deres sæbe til barbering ryger skraberen let og elegant over huden. Og samtidig har jeg nu en skraber, der kan være hos mig i mange år, og kun kræver udskiftning af de små barberblade i ny og næ. Både godt for samvittigheden og miljøet 🙂

Find den plastikfrie shaver her og læs mere om, hvordan du bruger den

Se gerne med i videoen, hvor jeg laver en lille demonstration af skraberen 🙂

Indlægget er skrevet i samarbejde Simpelt.dk

No Comments

    Leave a Reply