AFTENSMAD OPSKRIFTER SPONSORERET TILBEHØR

VEGANSK SOMMERSALAT

vegansk sommersalat

PESTO
1 rød peberfrugt
1 glas soltørrede tomater, Svansø
65 g pinjekerner, Svansø
2 spsk. olivenolie, Svansø
Salt & peber

KARTOFFELSALAT
750 g små kartofler
200 g cherrytomater
125 g sukkerærter
75 g spinat eller rocula
75 g ristede mandler med sydesalt fra Læsø, Svansø

PESTO
Rens og skær den røde peber i store stykker. Bag den i ovnen, til skindet tager farve. Dræn væden fra de soltørrede tomater. Kom dem i en blender sammen med den røde peber og resten af ingredienserne. Blend til du har en cremet, men grov pesto. Smag til med salt og peber.

KARTOFFELSALAT
Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre, men stadig har let bid. Skær tomater og sukkerærter i halve, og rens spinat eller rocula.

Skær de færdigkogte kartofler i halve, og kom dem i en stor skål. Kom ligeledes tomater, sukkerærter og spinat eller rocula i sammen med den røde pesto. Rør blandingen godt sammen, til pestoen er fordelt. Hak de ristede mandler groft, og top salaten med mandlerne.

PESTO
Rens og skær den røde peber i store stykker. Bag den i ovnen, til skindet tager farve. Dræn væden fra de soltørrede tomater. Kom dem i en blender sammen med den røde peber og resten af ingredienserne. Blend til du har en cremet, men grov pesto. Smag til med salt og peber.

KARTOFFELSALAT
Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre, men stadig har let bid. Skær tomater og sukkerærter i halve, og rens spinat eller rocula.

Skær de færdigkogte kartofler i halve, og kom dem i en stor skål. Kom ligeledes tomater, sukkerærter og spinat eller rocula i sammen med den røde pesto. Rør blandingen godt sammen, til pestoen er fordelt. Hak de ristede mandler groft, og top salaten med mandlerne.

vegansk sommersalat

Opskriften er lavet i samarbejde med Svansø

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply