LIVSSTIL / SPONSORERET

VEGANSK MAKEUP – ILIA BEAUTY

I slutningen af oktober var jeg så heldig at få lov til at teste nogle af de skønne veganske hudplejeprodukter fra Evovle. Et brand jeg efterfølgende har taget fuldt til mig, både fordi min hud reagerer virkelig positivt på deres serummer og cremer, men samtidigt også fordi, jeg virkelig godt kan lide at støtte op om brands, der har styr på det etiske bag produkterne. For kort at ridse reglerne op igen, så må hverken hudplejeprodukter eller skønhedsprodukter indgå i dyreforsøg og ej heller indeholde animalske ingredienser, hvis de skal mærkes som veganske.

ILIA er et forholdsvist nylanceret mærke i Danmark fra november 2018, og slår sig på at bruge økologiske, rene og naturlige ingredienser. Desværre er det ikke alle deres produkter, der er veganske, eftersom nogle indeholder bivoks – eksempelvis i deres mascara og produkter til læberne. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, men jeg går ud fra, at de ikke ser en bedre løsning på nuværende tidspunkt. Samtidigt skal man selvfølgelig også gøre op med sig selv, hvor langt man vil gå som veganer. Er man der, hvor man fravælger en mascara på grund af bivoks, eller er det ok ikke at vælge “rigtigt” hver evigt eneste gang som veganer? Det er personligt noget, jeg selv arbejder meget med i øjeblikket…

Men tilbage til produkterne fra ILIA, hvor kun deres veganske produkter har fået lov til at flytte ind i min toilettaske på badeværelset:

SHEER VIVID TINTED MOISTURIZER | SPF 20 (vejl. 359,00)

Indrømmet har jeg nok aldrig været den største forbruger af flydende cremer til ansigtet. Jeg husker stadig min gamle, og utroligt indtørrede foundation, jeg havde liggende på mit teenageværelse. Noget jeg aldrig rigtigt fik brugt i frygten for at gå ud i verden med en al for brun ansigtsmaske på – tror alle vi husker stregerne – den hvide hals og det alt for brune ansigt… Heldigvis er produktet her langt fra min foundationskræk som teenager, men i stedet en fugtgivende creme, der samtidigt giver lidt glød til ansigtet med sin lette farvetoning. Cremen er lavet på alverdens beroligende botaniske aktivstoffer, der hjælper med at berolige og genopfriske huden, og så er den tilmed solbeskyttende. Ret genialt! Og til info så bruger jeg den farve, der hedder T3 – den passer ret godt til den hud, der har let ved at få sol om sommeren, men som også går hen og bliver lidt vinterbleg i de mørke måneder 🙂

VIVID CONCEALER (vejl. 259,00)

Som med foundation har jeg heller aldrig gjort mig alt for meget i concealere. Men jeg skal da være ærlig, at lidt concealer under et par trætte øjne aldrig har gjort nogle noget. Heller ikke på mine trætte og mørke morgenøjne. Samtidigt kan jeg virkelig også godt lide at bruge produktet, hvis jeg har lidt uren hud i et område, eller hvis jeg decideret har en synlig bums, som trænger til lidt dækning. ILIAs concealer indeholder blandt andet helbredende egenskaber for huden såsom aloe og kokosolie, der hjælper med at lindre og hydrere, mens indholdet af grøn te ekstrakt blandt andet hjælper med at berolige inflammation i huden. Altså er concealeren et ret godt produkt, ikke kun til at dække, men også til at hjælpe huden på rette vej igen!

PERFECTING BUFF BRUSH (vejl. 369,00)

Og her kommer makeup børsten, jeg troede, jeg ikke havde brug for, men som jeg nu ikke kan leve uden, haha. Børsten er for mig en sjælden art, men helt perfekt til at påføre ovenstående moisturizer og concealer. Ved brug af børsten undgår man nemlig at klatte med fingrene, og man ender derfor med et meget bedre resultat, da man nemmere kan blende produkterne ind i huden. Ret fint, og så er selve børsten selvfølgelig ikke lavet af dyrehår, men af kunstmateriale!

RADIANT TRANSLUCENT POWDER SPF 20 (vejl. 289,00)

Og nu til noget, jeg bruger stort set hver eneste dag – pudder. Faktisk går jeg sjældent ud af døren uden, da selv mit trætteste ansigt bliver bare en smule mere friskere af et bette penselstrøg. Ja faktisk behøver det ikke være så meget, men selv lidt kan virkelig gøre en stor forskel for mig. I sommermånederne sværger jeg til den brunlige pudder fra Nilens Jord, der giver en masse glød, og som jeg nærmest kun bruger på kinderne, fordi min hud har det så godt om sommeren. Om vinteren er det lidt en anden sag, og det er her, jeg faktisk er gået hen og er blevet pænt glad for ILIAs pudder. Her har jeg nemlig valgt farven Magic Sands, der passer utrolig godt til en fesen bleg vinterhud. Samtidigt er pudderen i pulverformat, hvilket gør den utrolig nem at påføre. Samtidigt er pudderne, ligesom moisturezeren, solbeskyttelse – intet bedre end at passe på sin hud, selv i vintermånederne!

PURE EYE LINER (vejl. 199,00)

Gæt hvad jeg havde på nytårsaften… Faktisk har jeg ikke det vilde at sige om ILIAs eyeliner. Ikke i den forstand, at den har mangler, tværtimod. Men fordi den gør det, som en eyeliner gør bedst. Giver en flot sort streg over øjet, eller under om man vil, uden nogle problemer. Desuden er eyelineren lavet med manuel skru-op effekt, så man slipper for at skulle finde blyantspidseren frem. Alt i alt en ganske fin eyeliner, der fuldførte sit arbejde til perfektion under årsskiftet!

ILIAs produkter kan blandt andet findes på bellebellacci.dk – ønsker du information om din nærmeste forhandler, er du mere end velkommen til at skrive direkte til planorganic.dk 🙂

Reklame for ILIA Beauty

No Comments

    Leave a Reply