INGREDIENSER
1 løg
5 store champignoner
1 glas økologisk tofu fra Biogan (18.75 kr på Med24.dk)
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. karry
1 tsk. salt
0,5 tsk. sød paprika
0,5 tsk. peber
1 dl havremælk
Olie til stegning
Frisk purløg
FREMGANGSMÅDE
Hak løg og champignoner i mindre stykker, og kom det på en varm pande med lidt olie. Steg i et par minutter. Dræn vandet fra tofuen, og smuldr den på panden. Tilføj nu krydderierne – gurkemeje, karry, salt, paprika og peber. Når krydderierne er fordel på panden, tilføjes ligeledes havremælken. Steg nu hele blandingen, til mælken er kogt helt ind. Husk at røre undervejs. Spis tofu scramblen som den er, eller anret den på en skive ristet brød med frisk purløg på toppen. Velbekomme!
No Comments