AFTENSMAD / OPSKRIFTER / SPONSORERET

Suppe & pasta i det fri

Suppe & pasta – 6 enkle ingredienser:

1 lille broccoli hoved
200 g fuldkorn pastaskruer fra Svansø
1 glas gulerod suppe fra Svansø
1 dåse kikærter
50 g græskarkerner fra Svansø
1 hvidløgsflute

Fremgangsmåde

Fyld en gryde med letsaltet vand og lad det komme op og koge. Tilføj dine broccoli og kog dem kort til de er møre, men stadig har bid. Brug nu det samme vand til at koge dine pastaskruer i. Når pastaskruerne er kogt færdige, opbevares disse i en bøtte eller en gryde med låg over sammen med broccolien, så det stadig holder sig varmt.

Kom gulerod suppen i en gryde og varm den op. Tilsæt dåsen med kikærter (husk at hælde væden fra, inden du kommer kikærterne i suppen). Lad suppen komme kort op og koge.

Hvis du har mulighed for det, steg gerne dine græskarkerner på en pande til de er gyldne. Hvis du har en rist til din trangia eller har mulighed for en rist over et bål, så varm gerne et hvidløgsbrød, som er helt genialt til suppen.

Opskriften er lavet i samarbejde med Svansø

Suppe
Suppe
Suppe

Suppe

Mere mad på farten? Find opskriften på spinat snurrer her, der er nemme at tage med på madpakken!

No Comments

    Leave a Reply