OPSKRIFT PÅ SENSOMMERSALAT
1 hjertesalat
50 g spinat
2 modne figner
2 pærer
1 karton grønne linser (230 g)
4 skiver rugbrød
50 g pekannøddekerner (Svansø)
2 spsk sesamfrø (Svansø)
Jomfru olivenolie til stegning (Svansø)
Salt
Skær hjertesalat og spinat groft og kom i en stor skål. Skær figner i både og pærer i tynde skiver. Vask de grønne linser og kom dem i skålen. Skær rugbrød i store tern. Kom på en pande med pekannøddekerner, sesamfrø, olivenolie og salt. Steg til de er gyldne. Lad dem kort køle af og kom dem derefter i salaten.




OPSKRIFT PÅ VINAIGRETTE
3 spsk jomfru olivenolie (Svansø)
1 spsk sirup
1/2 citron
Salt & Peber
Kom olivenolie, sirup og saften fra citronen i en skål. Mix og smag til med salt og peber. Hæld blandingen ud over salaten og server.




OPSKRIFT MED FIGNER: Konfektkugler med nødder, tørret frugt & chokolade


No Comments