KØBENHAVN / SPISEGUIDE

PLANT POWER FOOD COPENHAGEN

Sjældent har jeg fået så velsmagende og æstetisk vegansk mad, som jeg fik forleden dag på Plant Power Food. Og jeg må nok erkende, at det var den bedste måde at spise mig igennem København på!

Søren havde inviteret mig ud. Vi havde ikke reserveret bord, men kom heldigvis tidligt på aftenen, hvilket viste sig at være et yderst klogt træk, eftersom bordene senere hurtigt blev besat af spiseglade mennesker.

Som videoen forhåbentligt også indfanger, så havde restauranten en super dejlig og mild stemning. Lokalet var lyst. Interiøret afspejlede de rene og naturlige råvarer. Og så var der naturligvis en masse grønne planter overalt, der om nogen var med til at understrege, at man lige nu befandt sig på Plant Power Food.

Jeg forelskede mig i ingredienserne i deres Power Bowl, mens Sørens valg faldt på Mashed & Greens. Begge meget herlige retter, der fik gang i alle smagsløje, og som virkelig gjorde mig meget tilfreds og tilpas mæt.

Desuden fik jeg for første gang smagt Okinawan (Purple) Sweet Potato, der ifølge dokumentaren “How to stay young” gør, at mange japanere lever længere ? Måske man skulle til at spise noget mere af den? Eller bare komme noget oftere på Plant Power Food?

PLANT POWER FOOD 
FÆLLEDVEJ 15
2200 KØBENHAVN

No Comments

    Leave a Reply