OM SIMONE JESPERSEN

Hej!

Mit navn er Simone, og jeg er 25 år.

Når man snakker med mig, vil man ofte opdage, at jeg kommer nord fra, da jeg er ret dårlig til at skjule min nordjyske dialekt. Selvom jeg er opvokset i fiskerbyen Hirtshals, kan jeg ikke lide fisk, men jeg elsker til gengæld at besøge min familie, hoppe en tur i havet eller tage på gåtur i skoven med vores hund Knirke.

Udover at være ret så optaget af en grøn livsstil, optager min kæreste Søren heldigvis også en stor del af min tid. Lige nu bor vi i en lejlighed i midten af Aalborg, hvor vi fra fjerde sal forsøger at få det bedste ud af livet – også når vi glemmer skraldet, eller andre vigtige ting, og skal op ad trapperne igen. Sammen drømmer vi om snart at bytte lejligheden ud med en van, som vi kan køre europa tynd i, mens jeg laver lækker vegansk mad over gasblus og med den vildeste natur i baggrunden…

I sommeren 2017 blev jeg færdig fra Aalborg Universitet som cand. mag. i dansk og kulturforståelse. En uddannelse jeg virkelig nød at læse, men som efterfølgende kan være lidt svær at navigere rundt i, da man som humanist ofte kan alt og intet på samme tid. Alligevel var jeg så heldig at få job med det samme som kommunikationsmedarbejder – en stilling der desværre kun er midlertidig, men som forhåbentligt åbner op for mange nye muligheder.

Jeg værdsætter at kunne lave de ting, der gør mig aller mest glad, og som giver mig værdi i livet. Derfor besluttede jeg i starten af 2018 at gøre noget alvorligt ved de interesser, jeg synes allermest om. Forhåbentligt med målet om, at jeg på et tidspunkt kan få lov til at bruge al min tid på mine ynglings projekter.

Derfor vil SIMONE JESPERSEN være et sted, hvor du som læser kan følge med i min veganske hverdag
og samtidigt få et indblik i de rejser og oplevelser, jeg undertiden får med mig i bagagen.

Tak, fordi du læser med!