GRØN PESTO
65 g grønkål, spinat eller basilikum
65 g pinjekerner, Svansø
3 spsk. olivenolie classico, Svansø
5 fed hvidløg med persille og oregano, Svansø
4 spsk. citronsaft
0,5 dl vand
3 spsk. gærflager (kan udelades)
1,5 tsk. salt
Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til du har en cremet, men stadig grov pestomasse. Kom pestoen i en skål, mens du forberede de øvrige ingredienser til din pastaret.
PASTARET
1 portion grøn pesto, ifølge opskriften ovenover
1 portion grov pasta
3 spsk. soltørrede tomater, Svansø
1 glas kalamata oliven, Svansø
Lidt salt
Sæt pastaen over kog i let saltet vand, og lad pastaen koge al dente. Skær imens de soltørrede tomater ud i små mundrette bidder, og hæld vandet fra dine oliven.
Si vandet fra den færdigkogte pasta. I gryde, eller alternativt i en stor skål, blandet pasta og pesto. Anret pestopasta blandingen i mindre tallerkener, og top med soltørrede tomater og oliven. Velbekomme 🙂
Opskriften er lavet i samarbejde med Svansø
No Comments