INGREDIENSER
8 store champignoner
3 spsk. balsamico, fra Svansø
3 spsk. vand
1 knivspids salt
1/4 rødkål
1 appelsin
5 tørrede figner, fra Svansø
1 god håndfuld valnødder, fra Svansø
1 god håndfuld tranebær, fra Svansø
1 frisk stængel rosmarin
Lidt olie til stegning
Evt. ahornsirup
FREMGANGSMÅDE
Skær dine champignoner i skriver, og kom dem på en varm pande med lidt olie. Lad dem stege kort i olien, og kom efterfølgende balsamico, vand og salt på panden. Lad det hele stege, til væden er væk.
Snit rødkålen i tynde strimler, appelsinen i små filetter samt skær fignerne over i kvarte. Kom rødkålen, appelsinen, fignerne samt svampende i en stor skål, og bland det hele sammen. Top med knuste valnødder, tranebær og rosmarin. Kom eventuelt lidt ahornsirup på toppen for lidt lækker julesødme.
Velbekomme til verdens hurtigste julesalat 🙂
Opskriften er lavet i samarbejde med Svansø
No Comments