MADPAKKE OPSKRIFTER SPONSORERET

MYSLIBAR MED CHOKOLADE & HINDBÆR

INGREDIENSER

1 dl hakkede mandler, Svansø
1 dl solsikkekerner, Svansø
1 dl græskarkerner, Svansø
10 dadler, Svansø
0,5 dl chiafrø, Svansø
0,5 dl hørfrø, Svansø
1 dl kokosmel, Svansø
2 spsk. peanut butter
6 spsk. kokosolie
2 spsk. agave sirup
100 g mørk chokolade
10 g frysetørret hindbær, Svansø 

FREMGANGSMÅDE

Kom mandler, solsikkekerner, græskarkerner og dadler i en blender eller minihakker. Blend til du har en grov masse. Kom blandingen i en stor skål og tilføj desuden chiafrø, hørfrø og kokosmel. Smelt peanutputter, kokosolie og sirup i en lille kasserolle eller i mikroovnen. Hæld den flydende blanding i skålen til nødderne, og rør godt rundt så alle nødder og frø er dækket. Kom blandingen i et aflangt fad, alt efter hvad du har til rådighed, og pres nødder og frø godt sammen. Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i mikroovnen, og kom den ovenpå myslibarerne med en ske. Top tilsidst med frysetørret hindbær, som du eventuelt kan lave til støv i en minihakker. Stil tilsidst myslibarerne på køl i en times tid, hvorefter de er klar til servering. Velbekomme!

Opskriften er lavet i samarbejde med Svansø

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply