MADRID / SPISEGUIDE

MUNCHIES – VEGAN HOTDOG & BURGER

Det er ikke det mest prangende sted, vi har fået mad fra, men nogle gange skal det altså også bare være helt nede på jorden. Vi havde brug for noget nemt efter at have gået rundt i Madrid hele dagen. Noget vi kunne tage med hjem på hotelværelset, og noget som vi ikke skulle bevæge os alt for langt efter. Meget heldigt lå Munchies kun en spytklat fra vores hotel.

Det har på mange måder vist sig, at vi har boet midt i det, man kan kalde et vegansk mekka. Og det er altså ikke noget, jeg undersøgte hjemmefra, men som skete helt tilfældigt og meget passende. Vi har nemlig kun haft under 1 kilometer til stort set alle veganske spisesteder, hvor Munchies meget belejligt ifølge maps kun lå 150 meter væk!

Hotdogs til forret. Eller det troede Søren i hvert fald til trods for, at jeg var meget overbevidst om, at jeg havde bestilt en hotter for mig selv. Men så fik jeg også et par bidder eller flere af den efterfølgende burger, og så var det byt jo egentligt meget godt.

Hotteren var ret god efter min smag. Pølsen var lavet af tofu og var godt krydret. Samtidigt var den pyntet med squash, guacamole, lidt salsa, noget der mindede om ristet løg samt vegansk ost. En ret lækker blanding, der fik sat gang i alle smagene. 

Og så til burgeren, som jeg også fik del af. Den var en af Sørens favoritter, selvom jeg ikke selv, var helt overbevist. Den var lidt for snasket til mig (jeps, det kan den godt blive). Jeg tror simpelthen, at der var for meget ost i til min smag. Men bøffen var virkelig god. Man kunne enten vælge at få en bøf lavet af linser og kikærter, hvor vi valgte den af linser. Tilbehøret var lidt underligt. Personligt synes jeg nok, de skulle have holdt sig til nachos og undlade pomfritterne for på den måde at gennemføre det mexikanske tema, de havde gang i. Desuden var pomfritterne også en anelse bløde, hvilket er et no go. Men alt i alt kan burgeren klart anbefales, og helt sikkert som take away på en dag, hvor man ikke magter så meget 🙂

Munchies
Calle de las Huertas 25
28014 Madrid

No Comments

    Leave a Reply