MORGENMAD / OPSKRIFTER

MIRABELLEMARMELADE MED KANEL

Mirabellerne er virkelig i sæson lige nu, og kan findes utroligt mange steder i naturen. Selv var jeg på besøg hos mine forældre i Hirtshals, hvor der var rigeligt med træer at plukke af. Sorterne kan være utroligt variererne, og jeg må da også indrømme, at jeg var pænt meget i tvivl om, hvorvidt jeg havde fået fingrene i blege blommer eller overgroede mirabeller. Med lidt ekspertise fra mine søde følgere på Instagram kunne jeg dog konstatere, at det var en stor art af mirabeller. Om ikke andet blev marmeladen virkelig god, og særligt kanalen fungerede super godt som et lille ekstra touch 🙂 Brug selvfølgelig din marmelade på en god bolle, men tøv heller ikke med at bruge den på din morgenmad!

Giver 2 store glas marmelade

INGREDIENSER

800 g mirabeller
250 g sukker
4 spsk vand
2 tsk kanel
4 tsk vanilje

FREMGANGSMÅDE

Vask, udsten og halver alle mirabellerne. Kom dem i en gryde og tilsæt alle de øvrige ingredienser. Rør rundt i blandingen og kog i omkring 30 minutter til marmeladen tykner. Skold to store patentglas og kom marmeladen på glas.

No Comments

    Leave a Reply