LIVSSTIL

MINE VEGANSKE BADEVÆRELSESFAVORITTER

Først fik den veganske mad sneget sig ind i mit køleskab og alle mine køkkenskabe. Og nu er det altså også blevet tid til, at flere og flere veganske hud- og hårplejeprodukter er flyttet ind.

Personligt er det stadig en meget ny ting for mig. Dermed sagt har jeg ikke bare smidt alle mine produkter ud, fordi de ikke var godkendt som veganske. Men når jeg nu har brugt et produkt op, har det været meget naturligt for mig at udforske, hvad det veganske marked kunne på skønhedsfronten. Og det kan en hel masse, skal jeg lige love for!

Først var det ansigtscremen, der blev skiftet ud med den fine lyserøde, ok billige og på samme tid fantastiske creme fra Weleda. Så løb jeg tør for shampoo, der siden hen er blevet udskiftet med lidt forskellige mærker. Og lige pludselig blev det også deodorantens tur til en omskiftning, hvor jeg i samme omgang forelskede mig nok så meget i det engelske mærke Evolve. En forelskelse der ligeledes har gjort mig lettere afhængig af deres øjenolie, der både fugter, strammer op og fjerner synligheden af poser og mørke rander. Intet mindre end fantastisk.

Reklamelinks: 

  1. Tørbørste fra Body Ionic Brush – 299 kr.
  2. Facial Cream Almond Soothing fra Weleda – 151 kr.
  3. Tea Tree Shampoo 500 ml fra Urtekram – på tilbud til 49 kr.
  4. Rosakvarts ansigstrulle fra Holistisk Hudterapeut Uddannelsen – 549 kr.
  5. Hyaluronic Eye Complex fra Evolve – 169 kr.
  6. True Soft Conditioner 300 ml fra Maria Nila – 199 kr.
  7. Cotton fresh deodorant creme fra Evolve – 139 kr.

Til aalborgensere kan de to produkter fra Evolve også købes i den utroligt fine butik Ameli i Aalborgs gågade.

Fra kun at tænke over, hvad jeg spiser, er jeg nu også blevet meget mere opmærksom på, hvad det er, jeg bruger på min krop. For hvor er det lige den store bøtte bodylotion bliver af, når den er brugt op? Jeg husker stadig Andrea Rudolphs ord i radioen, der virkelig fik mine tanker igang. For den bodylotion forsvinder jo på mange måder ind i vores krop. Og når det så er tilfældet, så vil jeg dælme dulme gerne have, at de produkter jeg bruger ikke er skadelige. Og når der nu findes så stort et udvalg af veganske produkter på markedet, som tilmed er uden parabener, hormonforstyrrende stoffer og alverdens andet dumt, så kan jeg personligt ikke se nogen grund til ikke at bruge dem.

Som nævnt forsøger jeg lige så stille at skifte mine produkter ud, når jeg løber tør. Et vegansk skønhedsprodukt swap, om man vil. Derfor har jeg også samlet nogle af mine favoritter fra badeværelset – produkter jeg efterhånden er blevet pænt stor fan af!

No Comments

    Leave a Reply