AFTENSMAD OPSKRIFTER SPONSORERET

Madpandekager med artiskok creme, syltede rødløg & græskarkerner

Madpandekager

Ingredienser

2 dl quinoa, Svansø
75 g blandet salat

Madpandekager
Giver 6 små pandekager
2 dl mel
1 dl rugmel
1 dl kogt quinoa, Svansø
1 spsk. blå birkes, Svansø
1 spsk. chiafrø
1 spsk. olivenolie, Svansø
1 tsk. salt
4 dl vand
Lidt olie til stegning

Artiskok creme
1 glas grilled artichokes, Svansø
4 spsk. neutral planteyoghurt
1 fed hvidløg
2 spsk. frisk persille
Salt & peber

Syltede rødløg
1 stort rødløg
2 dl eddike
2 dl vand
4 spsk. sukker
1 tsk. peberkorn

madpandekager

Fremgangsmåde

Kog quinoa efter pakkens anvisning (1 del quinoa til 2 dele vand. Rens kornene under koldt vand inden tilberedning. Kogetid ca. 15 minutter. Fjern gryden fra varmen, lad hvile i 5 – 10 minutter inden servering).

Madpandekager
Bland alle ingredienserne til madpandekagerne i en stor skål, og pisk til alle klumper er væk. Kom lidt olie på en varm pande, og steg pandekager en ad gangen. Kom dem på en tallerken med et klæde over for at holde dem varme inden servering.

Artiskok creme
Dræn artiskokkerne for olie. Kom dem i en minihakker og kør, til du har en cremet men grov masse. Tilsæt planteyoghurt, hvidløg, persille samt salt og peber og blend igen. Anret i en skål og brug som dyb til dine quinoadeller.

Syltede rødløg
Lav de syltede rødløg ved at komme eddike, sukker og sort peber i en lille kasserolle. Varm det op, til sukkeret er smeltet. Kom det fintsnittede rødløg på glas, og hæld lagen over. Lad løgskiverne trække i lagen, gerne 1 times til, indtil du skal spise.

Anretning
Læg en pandekage på tallerkenen. Smør den med artiskok creme. Top med blandet salat, kogt quinoa, persille, syltede rødløg og græskarkerner.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply