AFTENSMAD / OPSKRIFTER

LASAGNE MED REVET GRØNT, MINCED BEEF & KOKOSBECHAMELSOVS

Opskrifter giver 1 stort fad lasange 

LASANGE

1 rødløg, hakket
1 almindeligt løg, hakket
1/2 tsk. chili
2 tsk. paprika
3 hvidløg, hakket fint
2 pakker veggie minced beef fra Like Meat
1/2 squash, revet
1/2 aubergine, revet
3 gulerødder, revet
3 – 4 stængler grønkål, hakket fint
1 dåse hakkede tomater
2 – 3 dl vand
Timian
Salt og peber
1 pakke lasagneplader

  • Svits rødløg, løg chili, paprika og hvidløg i en stor gryde med olie.
  • Kom veggie minced beef i gryden, og lad det stege, til kødet er optøet.
  • Riv squash, aubergine og gulerødder ned i gryden sammen med grønkål, og bland det hele godt sammen og lad det simre i et par minutter.
  • Kom hakkede tomater og vand i gryden.
  • Smag til med timian, salt og peber.
  • Lad blandingen simre, mens du laver bechamelsovsen.

KOKOSBECHAMELSOVS

1 dåse kokosmælk
2 spsk. maizena
2-3 spsk. gærflager
1 spsk. citronsaft
2-3 tsk. salt
1 tsk peber

  • Lad kokosmælken koge i en gryde, og tilsæt maizena under omrøring, til du får en god tyk sovs.
  • Tilføj de øvrige ingredienser, og smag den gerne til med lidt mere, hvis du ønsker den stærkere i smagen.

KLARGØRING

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Hæld et tyndt lag lasangefyld i bunden, derefter kokosbechamelsovs og lasagneplader.
  • Fortsæt med lagene, til du ikke har mere fyld. Drys gerne lidt timian på toppen.
  • Bag lasagnen i ovnen i omkring 30 minutter.
  • Velbekomme ?

No Comments

    Leave a Reply