JUL / KAGE / OPSKRIFTER / SPONSORERET

KONFEKT KUGLER MED NØDDER, TØRRET FRUGT OG CHOKOLADE

INGREDIENSER

50 g dadler uden sten *
50 g figner *
50 g abrikoser *
50 g hasselnødder *
25 g havregryn
100 g mørk chokolade

Pynt
2 håndfulde hasselnødder *
1 håndfuld kokosmel *
1 håndfuld frysetørret hindbær *

* Alle produkterne er fra Svansø.

FREMGANGSMÅDE

Blend dadler, figner, abrikoser og hasselnødder i en minihakker eller med en stavblender til massen er klistret og sammenhængende.

Smelt din chokolade i mikroovnen eller i et vandbad – husk at rør mellem hvert 30. sekund, hvis du varmer den i mikroovnen. Vend chokoladen og havregryn sammen med de blendede nødder og frugt.

Form massen til små kugler.

Klargør din pynt ved at blende hasselnødder, kokosmel og frysetørret hindbær hver for sig i en minihakker. Tril konfekt kuglerne i pulveret, og læg dem klar til servering på en tallerken. Desuden er de utroligt gode, hvis de lige får lov til at ligge lidt i køleskabet 🙂

Velbekomme!

lIndlægget er sponsoreret af Svansø.

No Comments

    Leave a Reply