INGREDIENSER
50 g dadler uden sten *
50 g figner *
50 g abrikoser *
50 g hasselnødder *
25 g havregryn
100 g mørk chokolade
Pynt
2 håndfulde hasselnødder *
1 håndfuld kokosmel *
1 håndfuld frysetørret hindbær *
* Alle produkterne er fra Svansø.
FREMGANGSMÅDE
Blend dadler, figner, abrikoser og hasselnødder i en minihakker eller med en stavblender til massen er klistret og sammenhængende.
Smelt din chokolade i mikroovnen eller i et vandbad – husk at rør mellem hvert 30. sekund, hvis du varmer den i mikroovnen. Vend chokoladen og havregryn sammen med de blendede nødder og frugt.
Form massen til små kugler.
Klargør din pynt ved at blende hasselnødder, kokosmel og frysetørret hindbær hver for sig i en minihakker. Tril konfekt kuglerne i pulveret, og læg dem klar til servering på en tallerken. Desuden er de utroligt gode, hvis de lige får lov til at ligge lidt i køleskabet 🙂
Velbekomme!
lIndlægget er sponsoreret af Svansø.
1 Comment
SENSOMMERSALAT MED FIGNER, CROUTONER & VINAIGRETTE - simone jespersen
29. august 2020 at 8:24[…] OPSKRIFT MED FIGNER: Konfektkugler med nødder, tørret frugt & chokolade […]