AFTENSMAD / FROKOST / OPSKRIFTER

WRAP MED KIKÆRTER OG GRØNTSAGER

For mig er wraps med grøntsager stort set altid en god idé til både frokost og aftensmad – det er forholdsvist enkelt at lave, og man kan hurtigt få tømt køleskabet for overflødige grøntsager, da det meste kan kommes i.

I denne udgave har jeg valgt at tilføje kikærter, da jeg så er sikker på at få de proteiner, jeg skal have i løbet af dagen, og samtidigt smager det lækkert sammen med grøntsagerne.

ALT DU SKAL BRUGE – FROKOST TIL 1 PERSON:

1 rødløg (skåret i små tern)

2 store svampe eller 8 små champignoner (skåret i tern)

1 dåse kogte kikærter (drænet)

0,5 rød chili (finthakket)

2 tsk paprika

Salt og peber

2 chiawraps (købt i Føtex)

1 avokado (most med en gaffel)

2 store salatblade

1 stor gulerod (revet til strimler)

Lidt frisk timian

FREMGANGSMÅDE

1. Varm en pande op med olie og steg rødløg og svampe i et par minutter

2. Hæld vandet fra kikærterne og kom dem på panden og steg yderligere et par minutter.

3. Tilsæt finthakket chili, paprika, salt og peber og steg til kikærterne er sprøde.

4. Skyld og klargør de øvrige grøntsager.

5. Varm chiapandekagerne på en brødrister, i ovnen eller på en pande.

6. Fordel most avokado på de to pandekager.

7. Læg et blad salat på hver pandekager.

8. Fordel de stegte kikærter i wrapsene (der vil være rigeligt til, at du kan gemme nogle i en bøtte til frokost næste dag eller blot snacke af dem senere).

9. Top med gulerodsstrimler og frisk timian.

10. Fold pandekagerne til wraps og velbekomme ?

No Comments

    Leave a Reply