

Ingredienser (6 ispinde)
1 karton vanilje yoghurt
1 glas solbærmarmelade fra Skælskør
300 g mørk chokolade
2 spsk. kokosolie
50 g hasselnødder
Fremgangsmåde
Kom skiftevis vanilje yoghurt og solbærmarmelade i dine isforme. Jeg Hældte ca. 2 cm yoghurt efterfulgt af en teske solbærmarmelade og gentog et par gange. Rør gerne solbærmarmeladen lidt ud i isen, så den fordeler sig. Kom isene ind i fryseren natten over. (Der vil være mere yoghurt og marmelade tilbage, som du kan gemme til morgenmad)
Når isene er frosne smeltes chokolade og kokosolie i mikroovnen. Husk at hak den i mindre stykker, og rør rundt undervejs, når du opvarmer den. Alternativt skal du lade chokoladen smelte over et vandbad. Dyp dine is i den smeltede mørke chokolade, og pynt dem med hasselnøddeflager. Når du har dyppet alle isene kan de med fordel lægges tilbage i fryseren og opbevares, inden de skal serveres.


Opskriften er lavet i samarbejde med Skælskør Frugtplantage
No Comments