Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER
Simone Jespersen
Danmarksgade 92, 4 TH
9000 Aalborg
Telefon: 28712641
E-mail: simonejespersen1@gmail.com

BETALING
Modtager betaling med PayPal eller bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING
Leveringstid: 2 – 7 hverdage
Levering med DAO

LOKAL AFHENTNING
sker på følgende adresse:
Danmarksgade 92, 4 TH
9000 Aalborg
Skriv til simonejespersen1@gmail.com for at aftale afhentningstidspunkt

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Hvis du har en reklamation skal denne sendes til mailadressen: simonejespersen1@gmail.com. I mailen skal indgå et billede og en beskrivelse af reklamationen. Desuden skal ordrenummeret angives i emnefeltet.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Simone Jespersen
Danmarksgade 92, 4 TH
9000 Aalborg

RETURNERING
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelse.

Der er 14 dages behandlingstid på returneringer. Vi tilbagebetaler kun returbeløb til det kreditkort, som varerne er betalt med.

Fragten til returnering betales af køber. VI tager ikke ansvar for, hvis forsendelsen ikke skulle nå frem på grund af fejl hos forsendelsesselskabet.

Alle returvarer sendes til følgende adresse:

Simone Jespersen
Danmarksgade 92, 4 TH
9000 Aalborg

FORTROLIGHEDSPOLITIK
For at købe varer på webshoppen skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen.

Når der indsamles personoplysninger via www.simonejespersen.dk sikrer vi, at det altid sker med dit samtykke, og foretager alene registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt.

Vi er ene ejere af informationerne indsamlet på denne side. Dine personlige identificerbare informationer vil ikke blive solgt, udvekslet, overført eller givet til nogen anden virksomhed, uden din accept, udover når nødvendigt for at gennemføre en forespørgsel og/eller transaktion, eksempelvis forsendelse af en ordre.

Vi hverken sælger, handler eller på anden vis overfører dine personligt identificerbare informationer til tredje part, uden din forudgående tilladelse, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.