FOREDRAG

“Som forvirret og firetyveårig tog Simone sit livs største beslutning. Hun sagde sit job op som kommunikationsmedarbejder i et godt firma til fordel for en 800 kilometer lang gåtur. I forsøget på endelig at gøre noget drastisk og anderledes ved sin tilværelse satte hun sig for at gå Den Franske Camino fra Saint-Jean Pied de Port i Frankrig til Santiago de Compostela i Spanien. Helt alene.”

Hvordan tager jeg beslutningen om at skulle afsted? Kan jeg overhovedet gå 800 kilometer? Hvilken identitetskrise er det, jeg står i? Hvordan foregår en vandretur på Den Franske Camino? Går jeg helt alene? Hvordan finder jeg mon vej? Hvordan er det at være væk hjemmefra i halvanden måned? Får jeg svar på mine ubesvarede spørgsmål? Hvordan takler jeg mine ti vabler på fødderne? Og hvad giver Caminoen mig overhovedet?

I foredraget fortæller jeg om mine 800 kilometer på Den Franske Camino med både personlige anekdoter, indlevende billeder og praktiske vandretips. Foredraget kan skræddersyes til det enkelte arrangement – hvor meget eller lidt fokus, der skal værre på den praktiske del med vandretips, eller om foredraget skal være mere overordnet orienteret på rejseoplevelsen.

Som uddannet i formidling og kommunikation fra Aalborg Universitet er jeg vant til at tale foran mange mennesker, og jeg elsker kommunikationen mellem både store og små grupper af tilhørere. Mit første Camino-foredrag foregik i starten af februar 2020 i Den Danske Kirke i Toronto, Canada. Foredraget vil være forståeligt og tilgængeligt for alle, både børn, voksne og alt der imellem.

Læs om mit foredrag i Toronto her

Foredraget vil vare i en god time og inkludere mulighed for spørgerunde.

Kontakt mig på simonejespersen1@gmail.com for at få tilsendt et foredrags-kit eller for aftale og planlægning af foredrag.

Kommende foredrag 2020

22. oktober – Hirtshals Bibliotek
11. november – FOF Vejle – tilmeld her