FROKOST OPSKRIFTER

FARVERIG FROKOST

Selvom jeg spiste overraskende god mad på caminoen, blev det altså også til en del hvidt brød og en generel mangel på gode og friske grøntsager. Derfor er det virkelig også en drøm at komme hjem til lækre grøntsager, og jeg laver derfor en del salater til frokost i disse dage. Søren havde fyldt køleskabet så meget op, da jeg kom hjem, at vi faktisk stadig har en del at skulle have spist, inden vi på søndag tager på sommerhustur til Samsø med Sørens familie. Salaten blev derfor en god blanding af det, vi allerede havde i køleskabet i forvejen. Nedenunder kommer opskriften, men alt godt fra køleskabet kan bruges 🙂

INGREDIENSER

½ – 1 majs
50 g blandet quinoa
50 g fuldkorns couscous
½ – 1 tsk rød karrypasta
En god håndfuld blandet salat
½ rød snackpeber i ringe
1 gulerod i strimler – brug en almindelig gulerodsskræller til at få de lange strimler
½ avokado i tynde skiver
2 spsk humus med græskar – den lette metode, da den er købt i Aldi
6 store oliven
Peber
Eventuelt ristet sesamfrø eller øvrige frø

FREMGANGSMÅDE

  1. Kog majskolben i letsaltet vand i 8 – 10 minutter.
  2. Kog både quinoa og couscous efter pakkernes anvisninger.
  3. Tag halvdelen af couscousen fra i en skål og rør med karrypasta.
  4. Snit de øvrige grøntsager efter anvisning i ingredienslisten

ANRETNING

Fordel først salaten i en stor skål. Placer derefter de øvrige ingredienser i skålen. Krydr med lidt peber og drys eventuelt med ristet sesamfrø.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply