DESSERT KAGE OPSKRIFTER SNACKS

CHOKOLADE COOKIES

vegansk chokolade cookie

Ingredienser

2 spsk. knuste hørfrø
6 spsk. vand
125 g plantebaseret smør
250 g brun farin
2 spsk. sirup
2 tsk. vaniljeessens
1 tsk. bagepulver
4,5 – 5 dl mel
150 g mørke chokoladeknapper

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 graders varmluft.

Bland knuste hørfrø og vand i en lille skål, og lad det stå i 5-10 minutter, til det har en slimet konsistens som et planteæg. Imens blandes plantebaseret smør, brun farin, sirup og vaniljeessens i en skål, hvor det piskes sammen, til massen er lys og luftig. Tilføj efterfølgende dit planteæg til sukkermassen, og pisk blandingen igen.

Kom nu bagepulver og mel i blandingen, og pisk til du har en jævn dej. Vend til sidst de mørkechokoladeknapper i dejen.

Opdel din dej i store kugler. Tril kuglerne runde og pres dem til en flad cirkel med 1 cm i højden. Kom kagerne på en bageplade med bagepapir – pas på med ikke at lægge dem for tæt, da de flyder ud.

Bag kagerne i ovnen i ca. 6 minutter eller til de er gyldne. Min ovn i Canada er ikke, hvad den er derhjemme, så husk at hold øje, da det går stærkt. Lad efterfølgende kagerne køle af på en rist.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply