DESSERT KAGE OPSKRIFTER SNACKS

CHOKOLADE COOKIES

vegansk chokolade cookie

Ingredienser

2 spsk. knuste hørfrø
6 spsk. vand
125 g plantebaseret smør
250 g brun farin
2 spsk. sirup
2 tsk. vaniljeessens
1 tsk. bagepulver
4,5 – 5 dl mel
150 g mørke chokoladeknapper

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 graders varmluft.

Bland knuste hørfrø og vand i en lille skål, og lad det stå i 5-10 minutter, til det har en slimet konsistens som et planteæg. Imens blandes plantebaseret smør, brun farin, sirup og vaniljeessens i en skål, hvor det piskes sammen, til massen er lys og luftig. Tilføj efterfølgende dit planteæg til sukkermassen, og pisk blandingen igen.

Kom nu bagepulver og mel i blandingen, og pisk til du har en jævn dej. Vend til sidst de mørkechokoladeknapper i dejen.

Opdel din dej i store kugler. Tril kuglerne runde og pres dem til en flad cirkel med 1 cm i højden. Kom kagerne på en bageplade med bagepapir – pas på med ikke at lægge dem for tæt, da de flyder ud.

Bag kagerne i ovnen i ca. 6 minutter eller til de er gyldne. Min ovn i Canada er ikke, hvad den er derhjemme, så husk at hold øje, da det går stærkt. Lad efterfølgende kagerne køle af på en rist.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    M
    6. december 2019 at 15:49

    Mums de ser lækre ud! Måske et dumt spørgsmål: Kan man bruge vaniljesukker i stedet for vaniljeessens? 🙂 På forhånd tak 🙂

Leave a Reply