MORGENMAD / OPSKRIFTER

HAVREGRØD MED CHIA, HØRFRØ OG FRISKE BÆR

Grød er den slags morgenmad, som jeg ELSKER i nogle perioder, og som jeg virkelig hader i andre.

Lige nu er jeg i en periode, hvor jeg virkelig får det ofte til morgenmad. Det er koldt udenfor, og så er en varm omgang grød tilsat lidt godt fyldt altså bare en god start på dagen.

Opskriften her er en af mine favoritter og er en tand mere spændende end den almindelige havregrød. Frøene tilfører grøden gode vitaminer og omega-3, mens dadlerne og vaniljemælken giver grøden en dejlig sød smag.

HAVREGRØD (1 PORTION)

1 dl havregryn

1 spsk chiafrø

1 spsk hørfrø

2 dadler (skåret i små stykker)

1 knivspids salt

1 dl plantemælk (gerne med vaniljesmag)

1 dl vand

FREMGANGSMÅDE

1. Put alle ingredienserne i en gryde og kog ved middel varme i 5 – 10 minutter.

2. Server i en skål med frisk frugt.

2 Comments

  • Caroline Strand
    14. september 2018 at 17:01

    Når du skriver dadler, bruger du så tørre eller frisk? Opskriften lyder lækker?

    Reply
    • simonejespersen
      17. september 2018 at 9:29

      Jeg bruger friske dadler 🙂 Altså dem der som regel ligger ved frugten i en æske i supermarkederne 🙂 Og undskyld for det sene svar! Knus <3

      Reply

Leave a Reply