DESSERT MORGENMAD OPSKRIFTER PANDEKAGER SPONSORERET

TYKKE PANDEKAGER MED NØDDEDRYS

 INGREDIENSER

2 dl havregryn
1 dl hasselnødder, Svansø
2 dl mel
4 spsk. chiafrø, Svansø
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. rørsukker, Svansø
1 knivspids salt
4 dl vanilje sojamælk
1 spsk. citronsaft
Olie til stegning

NØDDEDRYS
2 spsk. hasselnøddeflager, Svansø
1 spsk. chiafrø, Svansø
2. spsk pekannøddekerner, Svansø
2. spsk. hele hasselnødder, Svansø
2 spsk. frysetørrede hindbær, Svansø
1,5 spsk. morgenfrueblomsterblade

FREMGANGSMÅDE

Blend havregryn og hasselnødder til mel i en minihakker. Bland havregryn og hasselnødder sammen med de resterende tørre ingredienser – chiafrø, bagepulver, vaniljesukker, rørsukker og salt. Tilsæt mælk og citronsaft og rør med et piskeris til alle klumper er væk. Lad dejen stå i 5 minutter.

Varm en pande op og steg pandekagerne i olie i et par minutter på hver side. Stabl pandekagerne i en stak, og hold dem varme inden servering.

Bland alle ingredienser til nøddedrysset i en skål. Hak eventuelt nødderne, hvis stykkerne er for store. Top din pandekagestak med nøddedrys, sirup, frugt eller hvad man nu ellers har lyst til. Velbekomme!

Opskriften er lavet i samarbejde med Svansø

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply