AFTENSMAD OPSKRIFTER SPONSORERET TILBEHØR

GRØNTSAGSMOS MED SALTEDE MANDLER

INGREDIENSER

8 små kartofler
1 sød kartoffel
100 g broccoli med stok
1 dl plantemælk (jeg brugte havre)
2 spsk. plantesmør
salt & peber
1 dl. ristede mandler med sydesalt fra Læsø, Svansø

FREMGANGSMÅDE

Skær kartoflerne og broccolien i små tern af 1 x 1 cm. Kom dem i en stor gryde med vand og lad koge i ca. 20 minutter eller indtil grøntsagerne er møre. Hæld kogevandet fra grøntsagerne og lad dem dampe af i et par minutter på komfuret. Mos nu kartofler og broccoli med et piskeris – undlad at mose grøntsagerne helt, så vi får en grov mos. Tilføj plantemælk, og pisk det sammen, til mælken er fordelt. Rør til sidst plantesmør i mosen, smag til med salt og peber, og top med saltede mandler. Velbekomme!

Opskriften er lavet i samarbejde med Svansø 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply