AFTENSMAD OPSKRIFTER SPONSORERET

RISOTTO MED STEGTE SVAMPE OG LØG

INGREDIENSER

1 pakke økologisk risotto med tomat og basilikum, Svansø
2 – 3 spsk. olivenolie, Svansø
7 dl. kogende vand
2 almindelige løg, skåret i både
200 g svampe, skåret i både
3 – 4 spsk. balsamico eddike, Svansø
1 tsk. havsalt
2 – 3 spsk. gærflager

1 alm. løg, skåret i både

200 g svampe, skåret i kvarte

FREMGANGSMÅDE

Opvarm 1 – 2 spsk. olivenolie i en tykbundet gryde. Hæld posens indhold i gryden og rør rundt i ca. 1 minut. Tilsæt 1 dl. vand (eller hvidvin) og lad væsken koge ind i risene.

6 dl. kogende vand tilsættes herefter med 1 – 2 dl. af gangen, således risene kun lige er dækket af væske. Koges ved middel varme og husk hele tiden grundig omrøring.

Efter 13 – 15 minutter – når risottoen har opnået den ønskede konsistens – tilsættes 1 spsk. olivenolie. Rør gærflager i den færdige risotto og anret på tallerkener.

Klargør dine løg og svampe. Kom først løg på en varm pande med olie. Efter et par kommes svampene på, og steges i 5 – 10 minutter. Serveres som tilbehør til risottoen. Velbekomme!

Opskriften er lavet i samarbejde med Svansø 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pernille Kjær
    23. februar 2019 at 11:22

    Hej Simone

    Ved du tilfældigvis, hvor i Aalborg man kan købe risottoblandingen?

    – Pernille

Leave a Reply