AFTENSMAD OPSKRIFTER

GULERODSSUPPE MED STEGTE KIKÆRTER, NØDDEDRYS & PERSILLE

Opskriften giver aftensmad til 2 personer

Ingredienser

1 gulerodssuppe med ingefær og chili på glas fra Svansø
1 dåse kikærter, drænet
Paprika, sort peber og salt
Olie til stegning
1 håndfuld hasselnøddeflager fra Svansø
1 håndfuld græskarkerner fra Svansø
Lidt frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Varm gulerodssuppen op i en gryde ved medium varme under omrøring. Det tager ikke mange minutter, men kan du ikke vente, kan suppen også fint varmes i mikroovnen!
  2. Kom kikærterne på en varm pande med olie samt paprika, peber og salt eller andre af dine ynglingskrydderier.
  3. Bland dine nødder i en lille skål – klar til at drysse over den færdige suppe.
  4. Kom suppen i to skåle og top med stegte kikærter, nøddedrys og persille.
  5. Voila, den nemmeste og hurtigste aftensmad!

Indlægget er lavet i samarbejde med Svansø.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply